Javas magtár

3 000 Ft

Kategória:

Leírás

Leírás

A Javas Hagyományőrző Kör életfilozófiájának, tanításainak esszenciáját tartalmazza e kötet. A címben szereplő Magtár szó a mag, magvas vagyis lényegi összegzésre, valamint a tudás tárházára utal. A magban benne van minden, ami a fa felnövekedéséhez szükséges. Benne van a terv és a kezdeti kibontakozáshoz szükséges erő is. A mag így utal arra is, amit számunkra a magiar és a mágia szavak is tartalmaznak: mindazon tudás, amely lehetővé teszi az emberben rejlő lehetőségek kibonatkozását a „teljesség felé”.

A kötet célja, hogy azoknak is képet adjon a törekvéseinkről, akik rokonszeveznek a javasok célkitűzéseivel, szellemi horizontjával és vertikumával, és szintén támaszt kívánnak kapni ahhoz, hogy áttekintsék mennyire érzik továbbra is vagy még inkább sajátjuknak mindezeket annak érdekében, hogy idővel maguk is javasnak, javasasszonynak tudhassák magukat, azaz olyannak, aki a tudati szabadság megteremtését az általunk felvázolt úton és módszerekkel kívnják hathatósan elérni.

További célja, hogy bármilyen szellemi úton járó kezébe is kerül ez a könyvecske, akár csak egy mondata alapján is képes legyen egy újabb lépést tenni saját benső szellemi fejlődése útján.

Javaslap.hu

A Javas Hagyományőrző Kör
online magazinja

Kosár

Szerkesztőség

E-mail: kapcsolat@javaslap.hu

Telefon: +36309250269

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVisszatérés a boltba